Receptek Desszertek Sütést igénylő Túrós palacsinta eper raguval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
40 dkg finomliszt
dl tej
1 csomag vaníliás cukor
1 dl étolaj
1 csomag tehéntúró
3 kanál porcukor (+ 4 ek. az öntethez)
1 pohár tejföl
30 dkg eper (öntet)
1 kanál mazsola
1 kk friss kapor (finomra vágva)

Leírás

Hagyományos módon, palacsintákat sütök. Közben elkészítem a tölteléket. A tehéntúrót áttöröm (vagy villával szétnyomkodom) és sóval, porcukorral, meg 1 dl tejföllel, simára keverem. Ezután beleteszem a megmosott, lecsöpögtetett és finomra vágott kaprot és az ugyancsak megmosott mazsolát. A túrókrémmel megkenem a palacsintákat és a végeit visszahajtva felgöngyölöm. Az epreket felaprítom és kevés porcukorral addig főzöm, míg szét nem esik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4