Receptek Előételek Hideg előételek Túrókrém csípősen

Hozzávalók

1 mk tengeri só
3 kanál tejföl
3 kanál extra szűz olívaolaj
30 dkg tehéntúró (zsíros vagy félzsíros)
4 darab csípős zöldpaprika (csípős)
10 dkg krémsajt (fehér)

Leírás

A paprikákat lehetőleg faszénparázs felett, rácson, vagy a tűzhelyen, vaslapon/platnin gyorsan átsütjük. (Akkor jó, ha a héja felpuffad, felhólyagosodik, nem baj, ha kissé égettnek néz ki.) Még forrón, igen ügyesen a héját lehúzzuk, és pépesítjük a paprika húsát. (Villával szétnyomkodjuk és/vagy késsel igen apróra vágjuk) A túrót és a sajtot szintén pépesítjük. Az összes hozzávalót összekeverjük, kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4