Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az áttört, szétnyomkodott túrót a 2 tojás sárgájával és a búzadarával összekeverjük, csipet sót teszünk bele, majd kb. fél óráig pihenni hagyjuk. A tojások fehérjét felverjük és a masszához keverjük. A masszából pici gombócokat formázunk és lobogó vízben kb. 5-7 perc alatt kifőzzük. A zsemlemorzsát megpirítjuk és a gombócokat beleforgatjuk.Corn falkeset is törhetünk össze és ebbe is beleforgathatjuk a gombócokat. A tejfölt összekeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A gombócokat az édes tejföllel tálaljuk.