Hozzávalók

2 csipet tengeri só
1 kanál extra szűz olívaolaj
1 fej lilahagyma
1 darab citrom
1 kanál méz
1 darab jégsaláta
1 darab kaliforniai paprika
1 darab friss gyömbér
1 doboz zöld olivabogyó
1 darab narancs
1 marék zöldbab
1 konzerv tonhal
3 darab burgonya (héjában főtt)

Leírás

Egy keverőtálba friss gyömbért reszelünk, hámozott narancscikkeket adunk hozzá. Mézet csurgatunk rá, majd olívaolajjal jól elkeverjük. Hozzáadjuk a megpárolt zöldbabot és a kockára vágott kaliforniai paprikákat, főtt burgonyát. Végül hozzáadjuk a tonhalat és a vékonyra szelt lilahagymát és a citromkarikákat. Tetejét megszórjuk olívabogyóval.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4