Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, majd rátesszük a darált húst. Sózzuk-borsozzuk, majd megszórjuk pirospaprikával, és összepirítjuk kicsit. Kevés vízzel felöntjük, és fedő alatt megpároljuk. Mikor majdnem kész, hozzáadjuk a lecsót. Míg párolódik a hús, megtisztítjuk és kockára vágjuk a tököt, picit besózzuk és megpároljuk a rizst. Egy jénait kiolajozunk, és első rétegként, a tökből teszünk bele, egy réteget. Erre jön a rizs, majd a hús, végül betakarjuk a maradék tökkel. A tejfölbe kevés sót teszünk, és a rakottas tetejét bevonjuk vele. Reszelt sajttal megszórjuk, majd sütőbe téve, szépen megpirítjuk. Mivel a rizs és a hús már puha, hamar elkészül, mert a gyalult töknek nem kell sok idő.