Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tökmagot daráljuk meg, a hagymákat felaprítjuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Daraboljuk fel a répát és adjuk hozzá a hagymához, fűszerezzük sóval, borssal, chilivel, majd pároljuk meg. A tojásokat verjük fel egy tálba, egy csipet sóval. A csirkemellet szeleteljük fel, és szórjuk meg sóval. Ütögessük meg egy kicsit, majd forgassuk meg a lisztben, tojásban és a tökmagban. A sárgarépához adjunk 2 evőkanál paradicsompürét és egy kevés vizet, majd pároljuk tovább. Serpenyőben melegítsünk kevés olajat, és süssük meg benne a csirkemell szeleteket egyenletes, nem túl forró hő alatt. A megpárolódott sárgarépát rakjuk bele egy turmixba, és kevés vajjal pürésítsük. Ha készen vagyunk, akkor tálaljuk a püré mellé, a tökmagvas csirkemellet. https://www.youtube.com/watch?v=9kLp_E2iXdI