Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tököt megmossuk megpucoljuk. Négy felé vágjuk és a magját egy kanállal kikaparjuk. Egy nagy tálba lereszeljük. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és olajon üvegesre pirítjuk. Ha a hagyma megpirult hozzáadjuk a tököt és 1 lapos ek. sót és összekeverjük. Lefedjük és kb. 15 percig közepes lángon főzzük. Víz nem kell alá, mivel a tök levet ereszt. Ha letelt a 15 perc beledobjuk a kapor felét. Rántást készítek: 4 ek. olaj 3 ek. liszt 1 teás kanálnyi piros paprika Teflonba beleöntöm az olajat, felforrósítom hozzákavarom a lisztet mikor zsemle színűre megpirul leveszem a tűzről piros paprikát keverek hozzá. A rántáshoz hozzáadom a 2 kis doboz tejfölt összekeverem és hozzáöntöm a tökhöz. Beleteszem a maradék kaprot és 1 ek. ecetet. Az egészet egyszer felfőzöm és lezárom. Ételízesítőt ízlés szerint rakok bele a végén de főzés közben is lehet ételízesítővel ízesíteni.