Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 darab tojás
1 fej vöröshagyma
5 darab zsemle (áztatott)
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
20 dkg zsemlemorzsa
1 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő

Leírás

1 közepes fej vöröshagymát nagyon apróra vágunk, vagy reszelünk. Zsírban megfonnyasztjuk, ráütünk 4 egész tojást (kevés sóval ízesítve), majd megsütjük. Ha kicsit hűlt, egy egész tojást és áztatott zsemlét is beledolgozunk (ízesíthetjük borssal, fűszerpaprikával, apróra vágott zöldség zöldjével). Pogácsákat formálunk belőle, morzsába megforgatjuk és olajban kisütjük. Tartármártás illik hozzá, de főzelékfeltétnek is finom. (Natúr rántottából fokhagymával ízesítve is nagyon finom.)

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4