Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Vágjuk félbe a zsemlét és pirítsuk meg.
Mossuk meg a paradicsomot, majd vágjuk nagyobb szeletekre.
Mossuk és szárítsuk meg a rukkolát.
Kenjük meg a zsemlét vajjal, majd tegyünk rá egy szelet paradicsomot, sonkát és egy kis rukkolát.
Készítsük el a buggyantott tojást: Forraljunk vizet, tegyünk bele egy kis ecetet. Amikor felforrt, vegyük lejjebb a hőmérsékletet.
Törjük fel egyenként a tojásokat.
Kavarjuk meg a vizet, majd az örvény közepébe óvatosan öntsük bele a tojást és főzzük 5 percig.
Vegyük ki a tojást, töröljük meg egy kendővel óvatosan és tegyük a zsemlére. Ismételjük meg a folyamatot a második tojással is.
Tálaljuk majonézzel vagy hollandi mártással.