Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tejszínhabot felverjük habfixálóval. Hozzáadjuk a mascarpone sajtot is. Óvatosan összekeverjük. Babapiskótát kávéba forgatjuk, jénai aljára sorba rakjuk. Rá a krém jön, megszórjuk kakaó porral, majd ismét babapiskóta. Addig rétegezzük, míg el nem fogy. Tetejére reszelt csokit is tehetünk. Pár órára lehűtjük. Tanácsok: Mi nem vagyunk nagy kávé ivók, így csak capuccino-val csinálom, a gyerekek miatt is. Nagy előnye, hogy nyáron, tojás nélkül készítve előnyösebb. Nagyon finom. Ízlés szerint cukrot tehetünk bele.