Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Elkészítjük a krémet: a tojássárgát felverjük a cukorral, hozzáadjuk a krémtúrót, majd a tejszínt. A piskóta áztató levébe valókat összekeverjük, majd a piskótákat egyenként, gyorsan belemerítjük, vigyázva, hogy nehogy elázzanak. A piskótákat lerétegezzük, egy körülbelül 28 cm átmérőjű, kerek, magas tálba, vagy ennek megfelelő méretű, téglalap alakúba (legjobb hosszúkás téglalap alakúban készíteni, melynek a széle, a piskóták szélességével megegyezik), majd az első réteg piskótára krémet kenünk. Erre rétegezünk piskótát, majd megint krémet. A felső réteg krém legyen, melyet megszórunk bőven, kakaóporral.