Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A feketekávét a rummal összekeverjük és hűlni hagyjuk. A tojások sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral, valamint a citromhéjjal habosra keverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojásos-cukros masszát a sajtkrémmel összekeverjük és a tojáshabot lazán beleforgatjuk. A babapiskóta felét egyenként a rumos feketében megmártjuk és tálra fektetjük. A krém felét rákenjük, a maradék, szintén beáztatott babapiskótát rárakjuk, végül a krém másik felével beborítjuk. A tetejére kakaóport szitálunk és a süteményt kb. 2 órára hűtőszekrénybe rakjuk.