Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A wokot felforrósítjuk, 1 ek. olajat öntünk bele, majd ha az olaj füstöl, beleöntjük a villával kicsit felvert tojásokat (a legjobb darabonként, mert akkor szép vékonyra süthető), majd egy tányérra kitesszük, ahol csíkokra vágjuk. A wokot kitöröljük és újabb kanálnyi olajat teszünk bele. Ha forró, beledobjuk a felszeletelt hagymát és addig sütjük, míg el nem kezd karamellizálódni. Ekkor 2 ek. szójaszószt öntünk hozzá, kicsit még pirítjuk, majd egy tálba tesszük. A wokot kitöröljük papírtörlővel. Ugyanígy járunk el, a lecsöpögtetett mungóbabcsírával is. Újabb egy kanál olajat forrósítunk, rádobjuk a keskeny csíkokra szelt paszternákot és sárgarépát. Amikor el kezd karamellizálódni, hozzáadunk még egy kanál barna cukrot és ráolvasztjuk. Adunk még hozzá 1-2 ek. szójaszószt, átforgatjuk vele a répát és megy a hagyma mellé. A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, 5 perc alatt. Leszűrjük és a wokba tesszük, egy kanál felforrósított olajra. Ráöntünk még 2 ek. szójaszószt, átforgatjuk vele, végül az összes sült zöldséget és a felaprított tojást is visszatesszük. Átmelegítjük és tálaljuk, a tetejére szórt korianderlevéllel.