Receptek Gyerekmenü Főételek Tésztasaláta paradicsommal

Hozzávalók

60 dkg paradicsom
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csomó újhagyma
2 kk mustár
25 dkg fusilli
2 kanál fehérborecet
1 kanál főzőtejszín
10 dkg gépsonka
10 dkg juhsajt

Leírás

A tésztát enyhén sós, bő vízben megfőzzük, leszűrjük, leöblítjük és lecsepegtetjük. A gépsonkát csíkokra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk. Az újhagymát megmossuk, és zöldjével együtt felkarikázzuk. Az ecetet, a mustárt és a főzőtejszínt összekeverjük, sóval és borssal ízesítjük, majd belekeverjük a maradék olajat is. A tésztát, a sajtot, a sonkát, a paradicsomot az újhagymát és az öntete összekeverjük, esetleg még sóval és borssal ízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4