Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Elsőre furcsának hangozhat együtt a tésztasaláta avokádóval, grépfrúttal és friss salátával, de nincs ok az aggodalomra, hiszen szerencsére a tetején akad egy kis bacön is.
Szeretjük a tésztasalátákat A tésztasaláták a kedvenceink közé sorolhatók, nem csak azért, mert vitamindúsak, de nagyon táplálóak is. Gluténérzékeny vásárlóink, ugyanezt a receptet gluténmentes tésztával is elkészíthetik, de akár a köles, amaránt és a quinoa is jó helyettesítői lehetnek a tésztának. Egyéb hozzávalókkal is jól működik a recept, próbálja ki tonhallal és kukoricával! Nagyon gyorsan elkészül és tényleg egyszerű, akár a gyerekek is segíthetnek benne.
A tészta főzéséhez tegyünk sót a vízbe és adjunk hozzá olívaolajat.
Főzzük a tésztát ’Al dente’ állagúra, így nem fog szétesni a salátában. Ezután a tésztát hagyjuk kihűlni.
A salátát kis darabokra szedve tegyük egy nagyobb tálba, amibe a többi összetevő is belefér.
Vágjuk félbe az avokádót, szedjük ki a magját, hámozzuk meg, a szeleteket pedig tegyük a salátához.
Hámozzuk meg a grépfrútot, a szeleteket daraboljuk fel és tegyük a salátás tálba.
Egy kisebb tálba készítsük el az öntet. Keverjük össze a natúr joghurtot az olívaolajjal, a paprikával, cayanne-i borssal, szárított oregánóval, chilipaprikával, öntsünk hozzá citromlevet és végül adjuk hozzá a koriandert.
Az apróra vágott bacön-t serpenyőben pirítsuk meg.
Végül keverjük össze a tésztát a salátával, öntsük le a dresszinggel és szórjunk a tetejére bacönt.