Receptek Előételek Hideg előételek Szerb paprikamártás
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 fej fokhagyma
2 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 kanál ecet
3 kg paprika
50 dkg hagyma
5 kanál pirospaprika
Leírás
A paprikákat negyed órára, forró sütőbe teszem és lehúzom a ráncos bőrét. A hagymával és pár gerezd fokhagymával együtt, apróra vágom és kevés olajban, 5 percig, kevergetve párolom. Kihűlés után, szép lassan belekeverem a többi olajat és a paprikaőrleményeket. Sóval és ecettel ízesítem. Kis üvegekbe töltöm és fél óráig sterilizálom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4