Receptek Előételek Hideg előételek Szerb paprikamártás

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 fej fokhagyma

2 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 kanál ecet

3 kg paprika

50 dkg hagyma

5 kanál pirospaprika

Leírás

A paprikákat negyed órára, forró sütőbe teszem és lehúzom a ráncos bőrét. A hagymával és pár gerezd fokhagymával együtt, apróra vágom és kevés olajban, 5 percig, kevergetve párolom. Kihűlés után, szép lassan belekeverem a többi olajat és a paprikaőrleményeket. Sóval és ecettel ízesítem. Kis üvegekbe töltöm és fél óráig sterilizálom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4