Hozzávalók

1 csipet tengeri só
20 dkg trappista sajt
1 kg burgonya
1 csipet őrölt fekete bors
2 csomag újhagyma
3 dl tejszín
1 csomag fűszersó
1 csokor metélőhagyma
8 szelet sertés tarja

Leírás

A krumplit héjában megfőzzük, lehűtjük, és pucolás után felkockázzuk. A tarjaszeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és kevés olajon megsütjük. Az újhagymát is felkarikázzuk. A tepsibe, a hús sütésből visszamaradt olajat beleöntjük. Ha túl kevés, picit tehetünk hozzá. A krumplit felét beletesszük, majd rászórjuk az újhagymát és a felaprított snidlinget. A fűszerkeverékből szórjunk egy keveset a krumplira, és öntsük rá a tejszínt. Tegyük a sütőbe, kb. 1/2 órára. A megsült tarjaszeleteket rendezzük el a tepsiben, rakjuk rá a maradék burgonyát, és a sajttal megszórva süssük, míg a sajt megolvad.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4