Receptek Előételek Hideg előételek Tengeri hal natúr módon, tzatzikivel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab kígyóuborka
3 kanál natúr joghurt
8 szelet Pangasius filé

Leírás

A halat sózom, borsozom, majd olívaolajon megpirítom. Pirítás közben meghintem, friss aprított bazsalikommal. Mikor majdnem kész, frissen facsart citromlével ízesítem. A tzatzikihez az uborkát lereszelem. Tejfölből, joghurtból, zúzott fokhagymából öntetet készítek. Sóval, borssal és pár csepp citromlével ízesítve, az uborkával összeforgatom. Frissen tálalva a legjobb.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4