Receptek Főételek Hal Tejszínes-kapros hekkfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál finomliszt
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
dl tejszín
½ csomag szárított kapor
80 dkg hekk (filé, fagyasztott)
dl főzőtejszín

Leírás

A halat szobahőmérsékleten kiengedjük, majd egy tepsibe tesszük! Sózzuk és citromlével meglocsoljuk. 150 fokos sütőben megpároljuk. A tejszínes szószt a következőképpen készítjük el. Az olajon megpároljuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a lisztet és a fokhagymanyomón áttört fokhagymát. Ezt jól elkeverjük, a tejszínt hozzáöntve felfőzzük, majd a kaprot felvagdosva beleszórjuk. Ezt a tejszínes szószt öntjük a halra.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4