Receptek Főételek Hal Tejszínes-gombás halfilé

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
15 dkg kukoricaliszt
80 dkg csiperkegomba (csak gombafej)
80 dkg halfilé

Leírás

A halat leszeleteljük, sózzuk és kukoricalisztbe forgatjuk. A gombafejekkel is ezt tesszük. Olívaolajon, külön serpenyőben megsütjük mindkettőt. Ameddig sül, addig a hagymát felaprítjuk és olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a vargányás erdei gombakeveréket. Összepirítjuk és fűszerezzük. Tejszínnel felöntjük és kiforraljuk. A sült gombafejekre tálaljuk a halat és körbelocsoljuk az erdei gomba mártással.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3