Receptek Főételek Húsos ételek Tejszínes csirkemell 2

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
60 dkg csirkemell
3 dl tejszín
1 darab vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
1 marék zöld olivabogyó
2 kanál finomliszt

Leírás

A csíkokra vágott, besózott, ételízesítőzött csirkemellet, vaj és olaj keverékén sütögetem. Pici vízzel is felöntöm. Ha szépen megpirult, kiszedem a serpenyőből és a visszamaradt zsiradékban, üvegesre pirítom a hagymát. Ha van, rakok bele pici újhagymát, vagy póréhagymát is. Amikor megpirult, rányomom a sajtot és felolvasztom. Elkeverem az olajos lével, majd megszórom egy kevés liszttel és felöntöm tejszínnel. Kevergetve besűrítem és a végén visszalapátolom a csirkét. Az egészet kicsit még együtt rottyantom és ízlés szerint, pici fehérborssal megszórom, majd beleszórom az olívabogyót.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4