Receptek Saláták Tejfölös lencsesaláta

Hozzávalók

30 dkg tejföl
2 kanál mustár
1 darab vöröshagyma
1 kanál zsír (vagy olaj)
2 kanál citromlé
30 dkg lencse
2 darab sárgarépa
1 doboz csemegekukorica konzerv

Leírás

A lencsét 1-2 babérlevéllel puhára főzzük, mielőtt megfő hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott répát, ha megfőtt leszűrjük. Hozzákeverjük a kukoricát. Az apró kockára vágott hagymát a zsíron megdinszteljük. A tejfölt elkeverjük a sóval, borssal, citromlével, fokhagymával és mustárral, majd hozzáadjuk a hagymát is. Összekeverjük a kukoricás lencsét, a hagymás tejföllel. Főtt tojással, virslivel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4