Receptek Levesek Gombasaláta bazsalikommal
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 fej vöröshagyma
2 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab citrom (lehámozott héja és leve)
1 csipet majoranna
30 dkg sűrített paradicsom
4 darab babérlevél
1 kg gomba
Leírás
A finomra vágott vöröshagymát megdinsztelem, a gombát hozzáadom, sóval és borssal megpárolom, zsírjára sütöm. A paradicsompürét belekeverem és vízzel mártás sűrűségűre hígítom. Beleteszem a babérlevelet, a citrom héját és 1 cs. petrezselyem zöldet is beleaprítok. Kiforralom. A végén a többi fűszerrel, a citromlével és kevés cukorral ízesítem. Végén a citrom héját kiveszem belőle.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4