Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Főtt vagy sült húsokhoz is kiváló.
Margarinon a rétes lisztet megpirítottam, amikor színesedni kezdett, rátettem a kaprot.
Ezzel is pirítottam néhány másodpercig, majd felöntöttem 6 dl vízzel.
Beletettem az ételízesítőt és addig főztem, míg szépen besűrűsödött.
Hozzáraktam a kis pohár tejfölt is, azzal is jól kiforraltam és máris elkészült a finom tejfölös kaporszószom.
Tejszínhabbal és kockára vágott barackkal díszítjük.
TIPP
Nem csak húsokhoz, hanem sült zöldségekhez vagy tojáshoz is remekül illik, így vegáknak is kedvelt étele lehet a tejfölös kaporszósz.
TUDTAD?
A kapor könnyedén megterem a házi konyhakertekben is, így kedvelt összetevője a hagyományos konyhának. Kiváltképp a nyári időszakban jut kiemelt szerep ennek a különleges ízű fűszernek.