Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb kapormártással

Hozzávalók

1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

2 dl tejföl

4 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

10 dkg vaj

8 darab csirkecomb

1 kh ételízesítő

1 csipet fűszerkeverék

1 kanál kapor

10 dkg átszitált liszt

Leírás

A csirkecombokat kicsontozzuk és fűszerezzük. Egy serpenyőben olajat melegítünk és szép lassan megsütjük benne a csirkecombok mindkét felét. Közben elkészítjük a kapor mártást, amivel tálaláskor nyakon öntjük. Az vajon a lisztet megfuttatjuk. Ha már habos, akkor beleszórjuk a kaprot és felengedjük hideg vízzel (kb. 2 dl). Csomómentesen elkeverjük és ízlés szerint vegetázzuk. A lisztet alaposan kiforraljuk (5 perc), folyamatosan kevergetve. A tűzről levéve, belekeverjük a tejfölt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4