A csirkecombokat kicsontozzuk és fűszerezzük. Egy serpenyőben olajat melegítünk és szép lassan meg...
1 mk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 dl tejföl
4 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
8 darab csirkecomb
1 kh ételízesítő
1 csipet fűszerkeverék
1 kanál kapor
10 dkg átszitált liszt
A csirkecombokat kicsontozzuk és fűszerezzük. Egy serpenyőben olajat melegítünk és szép lassan megsütjük benne a csirkecombok mindkét felét. Közben elkészítjük a kapor mártást, amivel tálaláskor nyakon öntjük. Az vajon a lisztet megfuttatjuk. Ha már habos, akkor beleszórjuk a kaprot és felengedjük hideg vízzel (kb. 2 dl). Csomómentesen elkeverjük és ízlés szerint vegetázzuk. A lisztet alaposan kiforraljuk (5 perc), folyamatosan kevergetve. A tűzről levéve, belekeverjük a tejfölt.
© 2019 tesco.hu. TESCO GLOBAL Zrt.