Receptek Főételek Tészta Tejfölös-gombás penne

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 dl tejföl
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vöröshagyma
50 dkg csiperkegomba
2 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
1 csomag penne
2 kanál finomliszt

Leírás

A hagymát finomra vágjuk, és megdinszteljük. A szeletekre vágott gombát rádobjuk a hagymára, és fedő alatt megpároljuk. Közben a pennét sós vízben kifőzzük. Ha megpárolódott a gomba, akkor megszórjuk pirospaprikával és liszttel. Elkeverjük, és felengedjük vízzel. Kiforraljuk, majd tejföllel dúsítjuk, és összeforgatjuk a pennével. Azonnal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4