Receptek Főételek Húsos ételek Tejfölös-gombás csirke

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
1 dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
80 dkg csirkemell
1 csipet friss petrezselyem
30 dkg csiperkegomba
10 dkg póréhagyma

Leírás

A csirkemelleket felvágom csíkokra, a pórét felkarikázom, a gombát is összevágom. A póréhagymát és a gombát felteszem párolni, majd hozzáteszem a megsózott csirkemellcsíkokat. Amikor már majdnem kész, rászórok egy kis lisztet és felöntöm a tejföllel. Összefőzöm és megszórom a petrezselyemmel. Ízesítem, egy kis cukrot is szórók bele (csak egy picit!). Köretnek pennét ajánlok. Ha összeforrt és megpuhult a husi, mind megeszem!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4