Receptek Desszertek Sütést igénylő Tejfel leves kenyérkockával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg finomliszt
1 l víz
2 pohár tejföl
5 szem egész kömény
5 szem őrölt fekete bors
1 csipet ételízesítő

Leírás

Egy liter vizet felforralunk, pár szem köménymaggal és szemes borssal. Közben, 10 dkg lisztet, 2 pohár tejfellel, habverővel felverünk és folytonos keverés mellett, belefőzzük a főzővízbe. (Előbb a főzővízből adagoljunk pár kanállal a tejfölös keverékhez, így nem rándul össze.) Felfőzzük, kevés ecetet tegyünk hozzá. Levesbetétként, pirított kenyérkockákkal tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4