Receptek Gyerekmenü Főételek Tejes zöldborsófőzelék

Hozzávalók

1 mk tengeri só
2 dl tej
2 kanál kristálycukor
15 dkg vaj
1 dl tejszín
0.9 kg zöldborsó
1 csipet ételízesítő
1 csipet őrölt fehérbors
10 dkg finomliszt
1 csokor friss petrezselyem
3 dl csontleves

Leírás

A zöldborsót vajon megpároljuk. Megszórjuk az ízesítőkkel, majd rászórjuk a lisztet, felengedjük csontlével és tejjel. Alaposan kiforraljuk, megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel, és kevés tejszínnel dúsítjuk. Húspogácsával, fasírttal kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4