Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Készítsük el a rizspapírt a csomagolásán található leírás szerint. A rizspapírnak rugalmasnak, de egyben szilárdnak kell lennie. Nem maradhat nedves, óvatosan szárítsuk meg.
Főzzük meg a garnélát és ha szükséges, távolítsuk el a bőrét.
Szeleteljük vékonyra a zöldségeket, vágjuk apróra a koriandert és a salátalevelek felét.
Tegyünk néhány darab zöldséget mindegyik rizspapírra, koronázzuk meg a fél salátalevelekkel és 4 szelet garnélával. Próbáljuk a hozzávalókat a rizspapír alsó harmadára tenni, minél sűrűbben, de kevés hozzávalót felhasználva. Amikor feltekerjük, hozzáadhatunk még zöldségeket.
Óvatosan tekerjük fel a rizspapírt. Először hajtsuk a papír szélét a közepéig, utána kezdjük el tekerni.
A mártáshoz pedig keverjük össze az összes hozzávalót.