Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A sárgarépát, fehérrépát és karalábét apró kockára vágom, majd a felforrósított olajon megpárolom. Ezután, felöntöm 2-2,5 liter vízzel, beledobom a hagymát, zöldborsót és a csokor petrezselymet. Ízesítem a fűszerekkel. Amikor a zöldségek majdnem megfőttek, a következő májkrémes masszából, kis kanál segítségével, galuskákat szaggatok bele. A májkrémet összekeverem a tojással és annyi zsemlemorzsával, hogy nokedli keménységű legyen. Gombócozva rakom bele a levesbe és belefőzöm. A végén, egy pohár tejföllel behabarom és citromlével teszem pikánssá.