Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A felforrósított olajba, beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát és világosbarnára pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a kockára feldarabolt borjúcombot és fehéredésig sütjük. Sóval, borssal ízesítjük és feleresztjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Fedővel letakarva, félpuhára pároljuk. Ezután tesszük bele a zöldségeket és a borsót is, majd annyi vizet öntünk rá, hogy négy ujjnyira ellepje. Amikor felforrt, akkor ízesítjük a sóval, borssal, tárkonylevéllel és aprított petrezselyemmel. Fedő nélkül, lassú tűzön, majdnem készre főzzük. A lisztet a tejföllel és kevés hideg vízzel simára keverjük és egy merőkanálnyi forró levest adunk hozzá, majd lassan kevergetve beleöntjük a levesbe, nehogy csomós legyen. Ha felforrt, a tűzről levéve, az egyik citrom levével savanykásra ízesítjük. Tálaláskor, a forró levest tányérokba merjük, szeletelt citrommal és petrezselyemmel díszítjük. Jó étvágyat!