Receptek Főételek Húsos ételek Szűzérmék mazsolás gesztenyeraguval

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál étolaj
1 fej lilahagyma
3 dl tejszín
0.4 kg rizs
1 kk őrölt szegfűszeg
8 dkg mazsola
8 dkg dió
1 doboz őszibarack befőtt
2 darab sertés szűzpecsenye (egész)
8 dkg gesztenyemassza

Leírás

A szűzpecsenyét leszeleteljük és a szeleteket kissé kiverjük, majd serpenyőben kevés olajon elősütjük. A hagymát kockára vágjuk, és megdinszteljük a megmaradt zsiradékon. Rárakjuk a mazsolát,diót és aprított gesztenyét. Felöntjük tejszínnel és kiforraljuk és visszarakjuk a hússzeleteket.10 percig forraljuk. A barackot felkockázzuk és a kész párolt rizsbe keverjük némi őrölt szegfűszeggel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4