Receptek Előételek Hideg előételek Diós-gombás kenyér
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 darab Tesco Finest friss tojás
600 g liszt
1 dl tej
1 dl víz
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 kanál kakaópor
1 csomag élesztő (instant)
150 g darált dió
100 g gomba (finomra vágva)
1 csipet ételízesítő
Leírás
A gombát megmossuk és nagyon apróra összevágjuk. A száraz hozzávalókat kimérjük és egy tálba rakjuk. Ráöntjük a nedves hozzávalókat és alaposan összedolgozzuk a tésztát. Osszuk el 3 felé és lisztezett deszkán, formázzuk meg a kenyereket. Vajazott-lisztezett formákba rakjuk és 40 percig kelesztjük. 170 fokos sütőben, 30 perc alatt megsütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4