Hozzávalók

1 tk tengeri só
3 darab tojás
3 darab burgonya
1 kanál vaj
1 pohár tejföl
10 dkg bacon szalonna
20 dkg juhtúró
10 dkg füstölt tarja
½ kg finomliszt

Leírás

A krumplit hámozd meg és reszeld le. Picit sózd meg, üsd bele a tojást, tedd bele a vajat és annyi liszttel, amennyit felvesz, keverd ki a tésztát. A nokedlihez hasonlóan, szaggasd lobogó vízbe és főzd ki. A szalonnát kockázd fel és egy lábasban pirítsd meg. Ezután szedd ki, csak a kisült zsírját hagyd benne. A galuskát öntsd rá és szórd meg juhtúróval. Keverd össze, rakd be sütőbe, süsd össze és tálaláskor, a megsült szalonnából szórj a tetejére.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4