Hozzávalók

6 darab tojás
6 kanál finomliszt
1 csomag sütőpor
1 kanál vaníliás cukor
6 kanál kristálycukor
1 kanál ételfesték
1 kanál ételfesték

Leírás

Hagyományos módon készítjük el a piskóta tésztáját. A sárgákat kikeverjük a cukorral. A fehérjét kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a sárga krémet, majd beleszitáljuk a sütőporos lisztet. Ha kész a tészta, kettévesszük, és tetszőlegesen színezzük. Gyors mozdulatokkal elkeverjük. Vajazott-lisztezett formába öntjük az egyik tésztát, majd rá a másik tésztát. Előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4