Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 darab tojás
1 gerezd fokhagyma (préselve)
1 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej lilahagyma
1 darab zöldpaprika (sárgakaliforniai)
1 csipet chili paprika (pehely)
1 kanál friss petrezselyem (aprított)

Leírás

A hagymát és a paprikákat vékonyan felszeleteljük. Forró olajban a fokhagymát, hagymát és paprikát megpuhítjuk, közben néha megkeverjük. Ez kb 10 perc.Hozzáadjuk a babot és chili pelyhet majd a petrezselyem zöldet. 1-2 percig sütjük, miközben a tojást egy villával felverjük – de nem habosra! A tojást a zöldségekre öntjük, alacsony lángon kb 10 percig sütjük. Amikor az omlett teteje kocsonyás, grill alatt megbarnítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4