Hozzávalók

30 dkg kristálycukor
5 dl édes vörösbor
1 csipet forralt bor fűszerkeverék
3 kg szilva
1 csomag dzsemfix

Leírás

Az alaposan megmosott szilvát kimagozzuk, majd a vörösborral, a cukorral, a forralt bor fűszerkeverékkel és a dzsem fixálóval felforraljuk. Zubogva addig főzzük, amíg a szilva szét nem esik. Ekkor botmixerrel pürésítjük. Azonnal, forrón, csavaros tetejű, csírátlanított üvegekbe szedjük. Lezárjuk őket, majd 5 percre, fejtetőre állítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4