Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
PIRÍTOTT BAGETT PROSCIUT TO DI PARMA SONK ÁVAL, SPANYOL CHORIZO KOLBÁSSZAL ÉS CAMEMBERT SAJTTAL: A bagettet apró szeletekre vágjuk, majd 5 percre 180 °C fokra előmelegített sütőbe helyezzük. Az átsült bagettszeleteket kivesszük a sütőből és megvárjuk, amíg kihűlnek. A szeletek harmadára pesto szószt kenünk, amire pármai sonkát helyezünk. A következő harmadra narancslekvárt és camembert sajtot teszünk. Az utolsó harmadra pedig sajtkrém és néhány szelet chorizo kolbász kerül.
AVOKÁDÓ MÁRTÁS: Az avokádót hámozzuk meg, kockázzuk fel és egy kevés citromlével egy mixerben pürésítsük. Keverjünk bele 8 apróra kockázott koktélparadicsomot, finomra vágott csilit, sót és friss koriandert. A mártás egy része a tortillába kerül, míg a többit a chipsekhez tálaljuk.
TORTILL A PARADICSOMMAL, BABBAL, CSIRKÉVEL ÉS AVOKÁDÓ MÁRTÁSSAL A tenyerünkkel puhítsuk meg kissé a csirkemelleket. Egy citrom lereszelt héját keverjük össze sóval, majd dörzsöljük be vele a csirkemellet. Serpenyőben, olívaolajon süssük aranybarnára. Amikor kihűlt, vágjuk a húst csíkokra. A vörösbabos salsához egy mixerben daráljunk össze 6 koktélparadicsomot, a lecsepegtetett és áttört vörösbabot, a paradicsompürét, majd ízesítsük cukorral, balzsamecettel, sóval és borssal. Ügyeljünk arra, hogy a salsa állaga minél krémesebb legyen! A salátához keverjük össze a frissen vágott petrezselymet egy kevés citromlével, olívaolajjal és egy csipet sóval, majd öntsük a felkockázott uborkára. A tortillákat vékonyan kenjük be olívaolajjal, tegyünk rá egy-egy csíkot a salsából és az avokádó mártásból, helyezzünk rá csirkemellcsíkokat, salátaleveleket, néhány kanál uborkasalátát, végül 3 kanál tejfölt. Csavarjuk fel a tortillákat, szúrjunk bele egyenlő távolságra 5 fogpiszkálót, vágjuk fel közöttük a tortillát 5 egyenlő részre, végül pihentessük az egészet egy órán át a hűtőben!