Hozzávalók

200 g porcukor

5 darab tojás

300 g liszt

1 zacskó sütőpor

180 ml habtejszín

A krémhez

500 g mascarpone

1 darab mandarin

5 kanál cukor

A díszítéshez

1 darab mandarin

5 kanál porcukor

Elkészítés

1

Verjük fel a tojást, a cukrot és a habtejszínt.

2

Folyamatosan adjuk hozzá a lisztet a sütőporral, míg az egész el nem fogy.

3

Tegyünk sütőpapírt egy kerek tortaformába, majd tegyük bele a tésztát. Süssük 180 fokon 40-45 percig. Hagyjuk kihűlni.

4

Készítsük el a krémet: keverjük össze a mascarponét és a habtejszínt.

5

Vágjuk két részre a kihűlt tésztát és öntsük rá a mandarin levét.

6

Kenjük rá a mascarpone krémet, tegyünk rá mandarinszeleteket. Fedjük le a tészta másik felével, erre kenjük rá a maradék krémet is.

7

Díszítsük a tetejét mandarinszeletekkel, szórjuk meg porcukorral. Hagyjuk a hűtőben 3 órára.

8

Hidegen tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4