Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A húst tisztítsa meg és vágja fél kisujjnyi falatokra, majd a forró olajban, kevergetve, 8-10 percig süsse, közben sózza, borsozza. A kukoricát fölengedés után, csöpögtesse le. A paradicsomokat (miután szárát kimetszette) cikkekre, a kicsumázott paprikát csíkokra, míg az uborkát karikákra vágja. A halvány zeller vékony, külső hártyáját fejtse le, majd a rudakat vágja 1 centis darabokra. A mártáshoz, az újhagymát, a kaprit és az ecetes uborkát vágja apróra, keverje a tejföllel együtt, a majonézbe. A ketchuppal és a tejszínnel ízesítse, sózza, borsozza. Ízlés szerinti mennyiségben, adja hozzá a citromlevet, a porcukrot és a mustárt. Az előkészített hozzávalókat, a csirkefalatokkal együtt, rendezze el tálon, de összekeverve is ráhalmozhatja.