Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gyökérzöldséget hasábokra vágjuk. Grilltálcára helyezzük, megcsöpögtetjük olajjal, meghintjük a csilipehellyel és a többi fűszerrel. Kb. fél óráig grillezzük.
A zsemléket félbevágjuk és grillserpenyőben vagy grillrácson átsütjük. Az uborkát és a hagymát vékonyan, a paradicsomot vastagon felszeleteljük. A mustárt összekeverjük a mézzel, a joghurttal és a fűszerekkel.
A kész marhaburgereket mindkét oldalukon 5-5 percig grillezzük.
A húst és a zöldségeket a zsemlékbe tömjük, és meglocsoljuk a mustáros szósszal. A zöldséghasábokkal tálaljuk.