Receptek Főételek Húsos ételek Sütőtökös lapcsánka

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
2 darab burgonya
2 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított kakukkfű
1 darab sütőtök
1 csipet szárított rozmaring
15 dkg finomliszt

Leírás

A burgonyát és a tököt megpucoljuk. A tök belsejét kikaparjuk, majd mindkettőt nagy lyukú reszelőn lereszelünk. Beleütjük a tojásokat, hozzáadjuk a sót, a borsot, a rozmaringot, a kakukkfüvet, végül a lisztet, és jól elkeverjük. Bő, forró olajban sütjük. Kanalanként adagoljuk, és kilapítjuk. Mind két oldalát pirosra sütjük, majd papírtörlőre szedjük. Sajttal és tejföllel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4