Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tökkel kezdd! Hámozd meg, távolítsd el a magjait, tedd őket félre, majd vágd minél apróbb kockákra. A hagymát is tisztítsd meg, kockázd fel. Egy mélyebb edényben, melyben majd elfér a leves, olvaszd fel a vajat, és dinszteld meg rajta a hagymát. Ha már üveges, jöhetnek hozzá a fűszerek és a tök, keverj rajta párat, majd öntsd fel a húslevessel. Főzd a tököt puhára, majd, amikor már megfelelő állagú, egy botmixerrel pürésítsd az egészet. Ha túl sűrű lett, egy kis vízzel felöntheted. Ezután tedd vissza a tűzhelyre, keverd hozzá a tejszínt, és kész is a leves.