Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 ízlés szerint tengeri só
6 gerezd fokhagyma
3 fej vöröshagyma
1 ízlés szerint szárított kakukkfű
1 marék zsálya
1 ízlés szerint borsikafű
6 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat megmosom, majd a bőrös felüket kicsit megvágom, megsózóm, és állni hagyom, 10-15 percet. Ezalatt a hagymákat megtisztítom. A combokat a bőrös felükkel lefele fordítva, beleteszem a tepsibe. Rádobálom a felezett fokhagymákat és a negyedelt vöröshagymákat, majd felöntöm kb. 5 dl vízzel. Letakarom alufóliával, és 200 fokos sütőben, kb. 90 percig párolom. Amikor a combok megpuhultak, leveszem az alufóliát, és 20 perc alatt, szép pirosra sütöm őket. Petrezselymes burgonyával tálalom. Jó étvágyat mindenkinek hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4