Receptek Főételek Hal Sült halfilé petrezselyempürével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tej
5 kanál extra szűz olívaolaj
15 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab vaníliarúd
20 dkg kukoricaliszt
2 kanál őrölt pirospaprika
80 dkg petrezselyemgyökér
1 kg halfilé
1 marék medvehagyma

Leírás

A halat előkészítjük, szeleteljük és sózzuk, borsozzuk. A kukoricalisztet összekeverjük a pirospaprikával és ebbe forgatjuk bele a halszeleteket. A gyökeret felaprítjuk és párolóedénybe rakjuk. Dobunk rá egy darab vaníliarudat. Ha megpuhult a gyökér, áttörjük és forró tejjel elkeverjük. Belekeverjük a vajat és az aprított medvehagymát. A vajat az olívaolajjal felmelegítjük és ebben sütjük meg a halat. Tálaláskor sárgarépa lekvárt kínálhatunk mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
120 perc
Előételek
2 3 4