Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl extra szűz olívaolaj
1 kg burgonya (sárga, apró)
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet friss petrezselyem (finomra vágott)

Leírás

A burgonyákat félbe vágjuk és tepsibe rakjuk. Megszórjuk sóval, borssal és petrezselyemzölddel. Lelocsoljuk olajjal és sütőben, 180 fokon, megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.10.
Rendelj most
5n 20ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4