Hozzávalók

1 kg burgonya
5 dkg vaj
1 dl tejszín
1 kanál mustár (dijoni)
1 csokor metélőhagyma (apróra vágott)

Leírás

Ehhez a körethez, 1 kg krumplit héjában megfőzök, majd megpucolom és (0,5-1cm vastagságú) kockára vágom. Serpenyőben, 5 dkg vajon megforgatom, megsózom, majd lefedve párolom még, néhány percig. Közben, 1-1,5 dl tejszínt elkeverek 1 nagy ek. dijoni mustárral és a krumplira öntöm. Óvatosan összerázogatom és a végén, megszórom egy kis csokor, apróra vágott snidlinggel, vagy borsmustárral. Általában frissen sült, vagy rántott csirkemellet szoktam hozzá készíteni.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4