Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A répát almareszelőn (nagyobb) lereszeljük. A hagymát összevágjuk, majd margarin és kevés olaj keverékén kicsit megpároljuk. Hozzákeverjük a répát, kevés sót, borsot és tovább pároljuk (kicsit ropogós maradjon). Végül a tejföllel és mustárral egy kicsit lesütjük (ne legyen leve). Feta sajtot, reszelt füstölt sajtot is keverhetünk hozzá. A spenótot tűz felett egy kicsit megpároljuk. Ha kihűlt a tészta, alapanyagaival összekeverjük. Lisztet és szódát annyit teszünk hozzá, hogy egy kicsit sűrűbb palacsintatésztát kapjunk. A palacsintákat kisütjük, és megtöltjük a töltelékkel.