Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát hámozzuk meg, vágjuk apróra, majd pirítsuk meg olívaolajon.
Adjuk hozzá az apróra vágott spenótot, a fagyasztott borsót, a rózsákra szedett brokkolit, a megtisztított, zúzott fokhagymát, a meghámozott, kockára vágott burgonyát, a sót és a borsot. Az egészet pirítsuk egy fazékban kb. 3 percig, állandó kevergetés mellett.
3 perc után öntsük fel a zöldséglevessel, majd lefedve főzzük közepes lángon kb. 20 percig.
Végül turmixoljuk össze az egészet botmixer segítségével. Tálaláskor szórjuk meg pirított napraforgó- és tökmaggal, adjunk hozzá joghurtot, díszítsük friss petrezselyemmel és chilivel.